Vi tilbyr

Det er en stor utfordring å spesifisere alle våre tjenester på en nettside. Bakke Mur og Varme AS utfører i utgangspunktet alt innen mur-, puss- og flisearbeid. Vi er opptatt av å levere et godt håndverk med gode kvalitetsprodukter som utgangspunkt. Vi har også spesialisert oss på piper og ildsteder, og helt siden oppstarten har vi hatt fokus på dette markedet.

Flislegging

FLIS: Vi har lang erfaring med våtrom og mannskap som er sertifisert i forhold til våtromsnormen og fagrådet for våtrom. Vi utfører alt fra membran til ferdig lagt flis. Vi lager gjerne plassbygde innredninger, vegger, hyller i flis dersom det er ønskelig. Vi legger selvsagt også flis på vanlige rom, terrasser, over kjøkkenbenker, osv. SKIFER/NATURSTEIN: […]

Pipe/ildsted

Vi monterer alt av peiser, ovner og brannmur, samt elementpiper både i mur og stål og brannmurer. Vi utfører også piperehabilitering av eldre piper. Vi plassbygger også peiser etter kundens ønske.

Muring/støping

Vi utfører alt innenfor muring, puss og støping. Herunder nevnes teglmuring, Lecamur, thermomur og elementmur. Vi støper også alt av gulv og dekker. Vi leverer også fiber systempuss med maling og sluttpuss på de meste av overflater (tegl, leca, fasadeplater, osv.)