Bakke Mur og Varme AS ble etablert i 2011, og virksomheten har i dag 5 ansatte. Vi har kontorer på Nøtterøy, men utfører arbeid i hele Vestfold. Vi utfører alle typer murerarbeider som flislegging, mur/puss, støp, etc. Våre ansatte har også lang erfaring med piperehabilitering og montering av ildsteder. I tillegg til faglærte murere har vi også ansatte med svennebrev i feierfaget og utdannelse fra Byggteknisk fagskole. Vi er behjelpelige fra A til Å i alle faser av byggeprosjekter, og har et stort kontaktnett med gode underleverandører og trofaste samarbeidspartnere innenfor alle faggrupper.

Bedriften har sentral godkjenning for flere funksjoner og fagområder, bla. ansvarlig søker, utførende og prosjekterende.

Vårt internkontrollsystem ivaretar alle krav til helse miljø og sikkerhet, og sørger for kvalitetssikring i administrasjon og på prosjektene. Ditt valg av oss som samarbeidspartner får praktiske og økonomiske virkninger i lang tid fremover.

Solid erfaring og fagkunnskap er en rettesnor for alt vi foretar oss. Derfor gir vi deg kvalifisert veiledning gjennom hele prosjektet, og trygghet for at alle krav til kvalitet, funksjon og langsiktig økonomi ivaretas.

Bakke Mur og Varme AS er en miljøbevisst bedrift, som aktivt jobber med kildesortering, tiltak for reduksjon av energibruk og forbedring av innemiljø.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud med befaring og råd for videre fremdrift i prosjektet.